Smoked Salmon & Cendawan Goreng

salmon bakar

Lauk kite

Cendawan GorengLauk die

Lauk pantang yg di ulang siaran, ikan salmon tunjuk-tunjuk tu kite punye. Makan dgn air asam di belakang sinun. MrFaiz pulak buat cendawan goreng. Resipi blh klik sini. Sentapp je i tgk syendawan tuh! sabaaar je lah😉

18 Responses to “Smoked Salmon & Cendawan Goreng”


  1. 1 fmina08 October 7, 2009 at 10:02 am

    mak aih..besnye dia berpantang ea..lauk sedap2 jek…

  2. 2 Love October 7, 2009 at 10:28 am

    Wow, nice dishes up there!
    Ijan, tenkiu for ya lovely postcard!!! Happy sgt Love tau!!!😉 tks again!!!:)

  3. 3 cheryna October 7, 2009 at 10:28 am

    senang tak nak dapat cendawan kat sana?
    hmm…geramnye…!!!
    ada lagi seplastik cendawab dlm fidge tuh…
    terus ada mood nak buat nieh. yeah!

  4. 4 Kamria's October 7, 2009 at 11:14 am

    Salmon lagi bes dari cendawan kan…. enjoy the salmon

  5. 5 sharena October 7, 2009 at 11:18 am

    kite klu cendawan suke masak sup jer
    tp goreng pon sodappp😛

  6. 6 Kak Watie October 7, 2009 at 11:34 am

    Biar nampak cendawan tu sedap….pantang …mesti jaga..benda tu sejuk..tak bagus lah…biar Faiz jer sejuk sowang2 makan cendawan..hahaha!

  7. 7 hana October 7, 2009 at 12:11 pm

    ijannnnnn… maceh 4 d kiut card!!! walaaa walaaaaa baiknyer ati korang! hepiiii sesangat dpt kad dr jauh! macehh ijan n famili! bak mai add! nnti email akak yerr! bagi tau jgn tak bagii!!

  8. 8 Azura October 7, 2009 at 1:36 pm

    Salam ijan, akak ni jakun tau xpenah makan ikan salmon tuh…heheee..take care ye ijan, makan berpantang betul2 tau… kena percaya cakap org2 tua ye, tp akak lum tua lagi hihiiii…salam peluk cium tuk baby mikail yg comel gebu tuh ye

  9. 9 sunkist October 7, 2009 at 1:40 pm

    adusss byk betul dugaan org yg dlm berpantang ni yer.. mmg kena betul2 pejam mata.. heheh..

  10. 10 Blog Resipi October 7, 2009 at 3:02 pm

    Fmina08-Jom la kite berpantang skali. nak? heheh

    Love-Dah sampai ye Love…u r welcome. Thanks to you too:)

    Cheryna-Kt sini ikut musim. Skrg dh hujung2 musim dah..kalo kat mesia lagi best goreng cendawan sisir tue..emm…

    Kamria-Ye ye.. best. Hehehe

    Sharena-Sup pon sodap gak. Letak black pepper byk2 kan…

    Kak Watie-Tahun depan pulak laa saya blh makan cendawan goyeng nie kak Watie..huhu

    Kak Hana-Sama-sama kacih Kak Hana… hehehe…:)

    Kak Azura-Baiklah Kak.. kite pantang betul2.hehe. Kite pon jakun gak kak.. mai cini baru makan pon.heheh..

    Sunkist-Memang betul. nasik pon terpaksa makan sambil pejam mata😀

  11. 11 Solehah October 7, 2009 at 3:02 pm

    bestnye resipi di sini..

  12. 12 ain October 7, 2009 at 3:08 pm

    bestnya lauk org pantang..lebih best dr yg tak berpantang..hihi!!!

  13. 13 cikmin October 7, 2009 at 3:11 pm

    betoi tu kak ain…mmg bes lauk dia…

  14. 14 gerau October 7, 2009 at 3:40 pm

    semenjak raya ni, setiap minggu tukar langsir. hebat memasak hebat menjahit ekkk. Langsir lawa-lawak lak. sekejap pink sekejap biji kundang.

  15. 15 que October 7, 2009 at 5:13 pm

    erm..kita mmg x bape boleh mkn cendawan..skang nie jer baru leh berjinak2…kita kalau goreng cendawan x guna telur..terus jer gaul ngan tepung goreng ayam then goreng..sedapppp…try la…(kalau ada la tepung goreng ayam kentucky tu-leh wat sendiri kot)

  16. 16 Aymy October 7, 2009 at 6:00 pm

    ijan, tul la… akak tgk sendawan tu pon cam sentap jer… ahakss…

  17. 17 inahar ali October 7, 2009 at 7:08 pm

    salam ijan..fuiyoo klu macam ni lauk owg pantang..mmg la syok! berpantang setahun pun takpe..hehe!!!

  18. 18 Blog Resipi October 7, 2009 at 10:58 pm

    Solehah-Timekasih sudi singgah blogresipi:)

    Kak Ain CikMin-Saje nak ajak org tak berpantang join orang berpantang neh:)

    Kak Gerau-Orang takde baju raya mcm gini ler kak Gerau. Langsir pree ni jer lah yg mampu tukor selalu. heheh

    Que-Cendawan goreng pon memang sedap la Que kan… kalau de tepung kentaki tu bestnye!

    Kak Aymy-Same lah kite sentappp dorang kak!😉

    Kak Inahar-Uish, tak sanggup i setahun. U sanggop ke? heheh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




RSS Blogresipi

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

About

Welcome To Blog Resipi! It's about food and so much more! Feel free to comment and give your suggestions.

I've been posting dearly awards and gifts from all of you at Candies. Thanks very much ya.

Please visit my other blog too. MrMrsFaiz is daily blog about us living in Kuopio, Finland.

For those living in Bukit Mertajam, you are welcome to our family's Spread Link Cyber Cafe. It is opposite of Kolej Komuniti Bukit Mertajam.

Last but not least, come and visit YouthSays. You could earn some money by answering surveys. :)

Have a very lovely day!

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 28 other followers

Flickr Photos

08/12/2009

Mikael With Daddy

More Photos

Kunjungan

  • 225,422 pelawat
wordpress counter

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 28 other followers

%d bloggers like this: