Salmon Pastry

Lohipiiras

Hari tak masak… kami makan makanan segera je. Ni diorang panggil Lohipasteija maksudnya Salmon Pastry lebih kurang. Frozen packet berlambak kat kedai. Macam2 pesen ade..Tp kami sgt suke yg nie… makan ngan mayonisss. Lunch, dinner, supper.. semua boleh.😉

Salmon Pastry

Yang ini beli satu paket baru 2.80 euros mcm tue. Ado 9 ketuls. Kalo buat sendiri kos lebih lagi… baik beli je.. heheh. Padahal alasan je semua tuh!😀

18 Responses to “Salmon Pastry”


  1. 1 Solehah November 15, 2009 at 1:30 am

    nampak sedap kan salmon pastry tu..isk..terinigan nak ambik satu pastu nak cicah sos cili..hehe

  2. 3 cheryna November 15, 2009 at 2:19 am

    bestnye! kat sini sure dah mahal kan. sejak first time masuk blog nieh macam terbiasa dengan salmon:)

  3. 5 ima November 15, 2009 at 2:33 am

    salam ijan…akak ni belum sarapan…tengok salmon pastry terasa lapar pulak…nak minta jauh..huhuhu

  4. 7 fzi November 15, 2009 at 2:41 am

    Salam ijan…
    waaa…sedapnya…tukar2 selera makan puff pula ya…
    ijan, akak dulu rajin buat puff ni…memang suka tengok berlapis2 cantik naik bila bakar… tengok puff ijan ni teringin la pulak nak buat balik..:)

  5. 9 ain November 15, 2009 at 4:30 am

    betul ckp ijan, kdg2 ada makanan yg kita buat lebih costly dpd di kedai. so baik beli aje. hehehe…alasan lagiiii!!! apa2 pun mcm sedap je salmon pastry tu!!

  6. 11 mamahawa November 15, 2009 at 7:09 am

    Salam Ijan. Huh!!! nmpk sedap lah puff salmon😛
    Kat sg tak de jual ni…. Bak sini seketui….

  7. 13 ummi November 15, 2009 at 1:08 pm

    Aiiihhh ko makan ni je siang malam, pagi petang ya Ijan..mmg ramping macam kerengga la lepas nih…hehe…maintain gitewww… ^_^

    • 14 Blog Resipi November 16, 2009 at 12:12 am

      hahahah..kerengga ye Kak Ummi.. bestnye jadik kerengge… lekuk lekuk gitew. kite ni kerengge mutan ade ler… lekuk tak kena tempat.heheh

  8. 15 gerau November 15, 2009 at 4:35 pm

    Kalau orang nama Tijah dapat ni mesti suka. Sebab tak alih-alih je dia dapat nama. Lohipasteija

  9. 17 axim November 16, 2009 at 10:09 am

    saya memang sangat suka salmon akak..kalau yang Raw pun best!!heheh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




RSS Blogresipi

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

About

Welcome To Blog Resipi! It's about food and so much more! Feel free to comment and give your suggestions.

I've been posting dearly awards and gifts from all of you at Candies. Thanks very much ya.

Please visit my other blog too. MrMrsFaiz is daily blog about us living in Kuopio, Finland.

For those living in Bukit Mertajam, you are welcome to our family's Spread Link Cyber Cafe. It is opposite of Kolej Komuniti Bukit Mertajam.

Last but not least, come and visit YouthSays. You could earn some money by answering surveys. :)

Have a very lovely day!

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 28 other followers

Flickr Photos

08/12/2009

Mikael With Daddy

More Photos
November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kunjungan

  • 225,420 pelawat
wordpress counter

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 28 other followers

%d bloggers like this: