Pindah Rumah Baru

Assalamualaikum & salam sejahtera kawan-kawan,

Kami buat renovation cikit kat Blogresipi. Perbesar dapur cikit, tambah-tambah kabinet. heheh… semua-semua masih sama, cuma alamat je bertukar cikit. Sudi-sudikan lah kawan-kawan update alamat kami yang baru ye, iaitu:

http://blogresipi.com

and join our Mika Perfumes Page too!😀

Mekacihhh!!! kalo ade semekut raya lebih bawak-bawak la sama. Kita jumpa kat sana ye😉

Tak lupa, kami nak ucapkan setinggi tinggi terima kasih pada kawan-kawan yang sudi selalu datang ke dapur kecil kami. Kami harap kawan-kawan sudi juga melawat kami di alamat baru nanti ye… kami alu-alukan kedatangan semua:)

11 Responses to “Pindah Rumah Baru”


  1. 1 nurindah December 1, 2009 at 2:58 am

    Salam Ijan,
    wah, da guna domain sendiri ya. Tahniah,tahniah . Moga rumah baru tambah berseri.:)

  2. 2 Kak Noorma December 1, 2009 at 3:45 am

    ooo pindah umah cyber rupanyer…ingatkan Mikael request banglow…

  3. 3 fmina08 December 1, 2009 at 2:24 pm

    wah!!! manyak wit ijan ea…setahun 2k ea kalo xsilap..hmmm murah rezki sejak mikael ada ni yek ijan…

  4. 4 nekPP December 1, 2009 at 6:02 pm

    dah lawat tapak dahhhh!!! ahaks
    mekasih yerkk..errr makan2 tak dek ke ijannnnnn ;p

  5. 5 imma_naima December 2, 2009 at 10:20 am

    saya cam tertipu seketika… ingat kak ijan pindah umah tol2… rupanya di alam maya saja… huhuhu

  6. 6 ima December 3, 2009 at 12:46 pm

    salam ijan…pindah rumah rupanya…ok nanti kak ima datang lawat ye!!

  7. 7 makcikkantin.blogspot.com December 11, 2009 at 1:34 am

    salam ijan,

    SOS SOS SOS, makcik tak boleh respon kat rumah baru tu…baru click je, my safari kata ‘safari quit unexpectedly…’ aiyya susahlah camni.

    i still hope you read this msg in yr old house. dah try banyak kali….

    makcik guna Mac (apple) tak kan sbb tu kot

  8. 8 Tie December 24, 2009 at 3:18 pm

    Ijan ….

    Kak tie lepak sini sebab tak boleh nak masuk rumah baru Ijan… tak tahu la kenapa.. penat kak tie ketuk pintu, jampi naik berbuih mulut!!

  9. 9 mama_aqilah@puteri1 December 27, 2009 at 2:07 pm

    suka baca blog ni.. salam kenalan dari akak n family… mikail sangat tembam..comel…n cute….

  10. 10 ct delima January 26, 2010 at 4:35 am

    salam ijan adik kuuuu *hugs* maaf beribu2 ya..lama k.ct x jln2 kemari. TAHNIAH cantik dan bersih rumah baru ni. sori terlambat nak pecah tanah hehehe. Harap ijan dan keluarga sihat2 selalu ya. k.ct sayang kamu muahhhhh!!

  11. 11 zuwairiaiman June 13, 2011 at 2:25 pm

    Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




RSS Blogresipi

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

About

Welcome To Blog Resipi! It's about food and so much more! Feel free to comment and give your suggestions.

I've been posting dearly awards and gifts from all of you at Candies. Thanks very much ya.

Please visit my other blog too. MrMrsFaiz is daily blog about us living in Kuopio, Finland.

For those living in Bukit Mertajam, you are welcome to our family's Spread Link Cyber Cafe. It is opposite of Kolej Komuniti Bukit Mertajam.

Last but not least, come and visit YouthSays. You could earn some money by answering surveys. :)

Have a very lovely day!

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 28 other followers

Flickr Photos

08/12/2009

Mikael With Daddy

More Photos
December 2009
M T W T F S S
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kunjungan

  • 225,484 pelawat
wordpress counter

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 28 other followers

%d bloggers like this: